Prehrana za koju smo stvoreni

Knjiga o kojoj svi pričaju, knjiga koja razbija mitove i laži o prehrani i zdravlju općenito. Puno više od knjige o prehrani, ovo je knjiga o svjesnosti i o pravim razlozima zašto jedemo, te knjiga koja daje odgovor koji svi traže – kako živjeti zdravo i dugovječno. 

Knjiga je pisana na vrlo jednostavan način, bez stručnih izraza i terminologije, upravo iz razloga da je čitatelj što lakše razumije i da što prije može primijeniti naučeno. 

Knjiga na vrlo jednostavan i za čitatelja razumljiv način objašnjava dobre i loše strane svih načina prehrane, te ne nameće niti jedan način prehrane kao univerzalan. Najveći naglasak je stavljen na svjesno uživanje u hrani, zahvalnost te prakticiranje neke vrste posta – prestanka unošenja hrane određeni period.

Na vrlo jednostavan i razumljiv način objašnjavam zašto nijedna dijeta dugoročno nije održiva, zašto je brojanje kalorija i vaganje hrane besmisleno, te zašto nije dobro na duži period izbacivati ni jednu od glavnih grupa hrane i makronutrijenata. 

Nakon ove knjige ćeš zasigurno promijeniti svoj odnos prema hrani i shvatiti ćeš zašto zapravo jedeš te koliko ti hrane zaista treba za zdravlje i energiju te sretan i dug život.

Knjiga ima 216 stranica.

Tvoj Dalibor

Nakon plaćanja sačekaj vraćanje na stranicu gdje ćeš dobiti upute za download knjige. Printanje pdf-a nije moguće i svaki pdf je vezan za email korisnika.

Tiskano izdanje

Ako želiš knjigu u tiskanom izdanju kontaktiraj me putem kontakt forme!

Cijena tiskanog izdanja knjige unutar Hrvatske je 15 eura (Paypal) ili 110 kuna uplatom na račun.

Cijena tiskanog izdanja knjige izvan Hrvatske je 20-23 eura (Pošta, WU ili Paypal).

Ako naručuješ tiskano izdanje molim te da napišeš točne podatke za slanje!

Hvala ti!

Tvoj Dalibor