Postom do zdravlja i dugovječnosti

Što kada bih ti rekao da postoji potpuno besplatan, prirodan i učinkovit način da budeš savršenog zdravlja, usporiš starenje, pucaš od energije, da ti mozak funkcionira besprijekorno, da održavaš idealnu tjelesnu težinu bez da brojiš kalorije, važeš hranu ili se zauvijek odrekneš svega što voliš jesti te da se osjećaš i izgledaš bolje nego ikada? Sigurno misliš da u nečemu mora biti kvaka, zar ne? 

Ta kvaka se zove POST. Najstarija, najprirodnija, najučinkovitija, najpraktičnija i potpuno besplatna metoda za poboljšanje zdravlja, usporivanje starenja, povećanje energije te bezbolno i potpuno prirodno mršavljenje.

U knjizi objašnjavam sve što trebaš znati o postu, zašto je toliko učinkovit, što je to autofagija, što jesti prije a što nakon posta, kako se pripremiti za duži post, koji su benefiti posta, kako bi žene trebale postiti, tko ne bi trebao postiti, kako vježbati za vrijeme posta ali i inače, što to znači zdravo se hraniti, važnost emocija…itd.

Iako je ovo knjiga o postu, dodao sam i vrlo jednostavne, zdrave i hranjive recepte za koje će ti trebati minimalno vremena. U ovoj knjizi se nalaze sve informacije koje su ti potrebne da konačno preuzmeš kontrolu nad svojim zdravljem. Ali naravno, bez primjene naučenog u praksi, ništa nećeš promijeniti.

Osim što će zasigurno promijeniti tvoj odnos prema hrani, ova knjiga će te prije svega osloboditi, jer ćeš shvatiti koliko je u biti sve jednostavno, praktično i ono najbitnije – učinkovito.

Knjiga je pisana na vrlo jednostavan način, bez stručnih izraza i terminologije, upravo iz razloga da je što lakše razumiješ i da što prije možeš primijeniti naučeno.

Knjiga ima 208 stranica.

Tvoj Dalibor

Nakon plaćanja sačekaj vraćanje na stranicu gdje ćeš dobiti upute za download knjige. Printanje pdf-a nije moguće i svaki pdf je vezan za email korisnika.

Tiskano izdanje

Ako želiš knjigu u tiskanom izdanju kontaktiraj me putem kontakt forme!

Cijena tiskanog izdanja knjige unutar Hrvatske je 15 eura (Paypal) ili 110 kuna uplatom na račun.

Cijena tiskanog izdanja knjige izvan Hrvatske je 20-23 eura (Pošta, WU ili Paypal).

Ako naručuješ tiskano izdanje molim te da napišeš točne podatke za slanje!

Hvala ti!

Tvoj Dalibor