Dok ne promijenite mentalni sklop, ne očekujte ikakve rezultate

DOK NE PROMIJENITE MENTALNI SKLOP, NE OČEKUJTE NIKAKVE REZULTATE!
Zanimljivo je;
Nije vam problem potrošiti par tisuća kuna mjesečno na ratu skupocjenog auta, ali vam je preskupo uložiti manji iznos u svoje zdravlje u vidu stručnog vodstva(osobnog trenera npr).
Nije vam problem potrošiti par tisuća kuna na dizajnersku odjeću i obuću, ali vam je preskupo uložiti manji iznos u znanje o svom tijelu(knjige, edukacije i seminari).
Nije vam problem potrošiti par stotina kuna na ručak ili večeru koja nema nikakva nutritivna svojstva za vaše tijelo, ali vam je preskupo kupovati domaća jaja, kruh bez brašna ili domaće povrće.
Nije vam problem svake godine mijenjati mobitel za najnoviji model, plaćajući ga na rate, ali vam je suludo taj isti mjesečni iznos odvojti za grupne treninge.
Nije vam problem problem potrošiti par stotina kuna na vikend izlazak, ali vam je preskupo dati 200kn za kvalitetnu masažu.
Nije vam problem visiti na facebooku satima dnevno, ali nemate sat vremena za trening ili pola sata za meditaciju.
Sve dok ne promijenite mentalni sklop, te ne shvatite da je živjeti zdravo način života, a ne program od 2 mjeseca, te dok ne shvatite da je vaše tijelo i zdravlje najdragocjenije što pojedujete, nikada nećete biti istinski sretni i zdravi.
Jer sve ostalo su samo distrakcije, kratkotrajni “fixevi”, te bježanje od pravih problema.
Stoga krenite s radom dragi moji, jer vremena je sve manje…
Vaš u Zdravlju i Sreći
Dalibor