Nije svima suđeno

Jedna od najtežih stvari meni osobno za prihvatiti, je bila činjenica da nije svima suđeno da se “probude”. Pri tome mislim na “buđenje svijesti” i izlazak iz “matrice”.
 
Koliko god se ja i meni slični trudili da dajemo informacije koje, bez pretjerivanja, mogu kompletno promijeniti nečiji život(nerijetko i spasiti), kolektivna svijest je još uvijek na vrlo niskoj vibraciji.
 
Ima nekog pomaka, ali sustavi programiranja(religije, mediji, političari, obrazovni sustav, prehrambena i farmaceutska industrija) rade odličan posao da ljude drže u “matrici”, tako da još uvijek pričamo o samo par posto ljudi.
 
Iako kažu da je i samo par posto dovoljno za kolektivnu promjenu svijesti, za većinu istina zvuči toliko ludo, da je smatraju “teorijom zavjere”.
Ali istina i je luda, zato što živimo u laži ne desetljećima, već stoljećima.
 
I cijeli sustav je napravljen da se čovjeka učini robom te bolesnim, ovisnim, depresivnim i nesretnim bićem.
Ako bih vam mogao dati samo jedan savjet, to bi bio da radite sve suprotno od onog što vidite na televiziji, pročitate u novinama ili na popularnim online portalima, ili bilo čega što je “popularno”.
 
Zato što su to najjači sistemi kontroliranja uma.
Isto tako da ne kupujete ništa što ima reklamu na televiziji, te da minimalno kupujete stvari u marketima. Kad bolje razmislim, neznam što uopće možete kupiti u marketima da je dobro za vas.
 
Svu hranu si možete sami napraviti, kao i sredstva za pranje rublja, kozmetiku itd.
Samo ako imate zaista iz provjerenih izvora zdravu hranu, onda je ok kupovati direkt od proizvođača(jaja, sir, meso, ribu, maslinovo ulje, voće i povrće).
 
Mogao bih sada pisati stranice i stranice, ali krajnje je vrijeme da shvatite neke stvari.
Hrana je kao i sve ostalo oko nas informacija, koju naš mozak procesuira.
A sada zapitajte se kakve informacije unosite u svoje tijelo kada jedete šećer, mliječne kravlje proizvode, paštu, kruh, meso iz uvoza, voće i povrće puno kemije…itd?
 
Prehrana uz rad na sebi je poanta svega dragi moji, neznam koliko puta to moram ponavljati, ali hoću sve dok ne shvatite.
Izađite iz “matrice”, istina je nevjerojatna, ali je upravo to – ISTINA!
 
Vaš u Zdravlju i Sreći
Dalibor