Kompletna rutina za istezanje u trajanju od 80min

Kompletna rutina za istezanje u trajanju od 80min

Pozdrav svima 🙂

Na mom Youtube kanalu imam 6 cijelih rutina za zagrijavanje, ali niti jednu cijelu rutinu za istezanje, stoga sam vam za danas pripremio pravu fitness poslasticu; kompletnu rutinu za zagrijavanje koja ja prakticiram za sebe osobno, u trajanju od čak 80min.

Ova je rutina snimana u “živom vremenu”, što znači da samo pratite cijeli video što ja radim i slušate upute. Video traje malo preko 80min, pa sam ga morao podijeliti u 2 dijela, tako da pri kraju prvog dijela ćete u gornjem desnom kutu videa vidjeti link za drugi dio rutine, pa samo na njega kliknite ili se vratite tu u post i kliknite na drugi dio tu, jer ću staviti linkove za oba dijela na dnu ovog posta.

Jako je bitno da si nađete opuštajuće i tiho mjesto, bez distrakcija. Ukoliko želite možete si pustiti opuštajuću glazbu po želji. Jako je bitno da se fokusirate na ono što radite, maksimalno opustite te što prirodnije dišete. Ne radite bolne grimase na licu niti nemojte “zadržavati” zrak, već što normalnije dišite.

Istezanje morate osjetiti, ali ne da bude prebolno jer inače nešto ne radite kako treba.

Svatko ima drugačije nivoe istezljivosti i drugačiji “staž” treniranja, stoga radite ona istezanja koja su u ovom trenutku za vas prikladna, te kao i uvijek – slušajte svoje tijelo.

Slobodno podijelite ovu rutinu sa svojim prijateljima i na svojim društvenim mrežama, jer ovo treba svakome, bez obzira vježbali ili ne.

Idelano bi bilo raditi jedan dan trening snage i mobilnosti, a jedan dan se ovako istezati, to je onda idealno za rezultate, zdravlje te sprječavanje ozljeda i uklanjanje bolova u leđima…

Vaš u Zdravlju i Sreći

Dalibor 🙂