Erik Miletić – promotor REI teorije

Pozdrav svima 🙂

Zovem se Erik Miletić i rođen sam 1972. godine u Labinu i vrlo rano, već u sedmom razredu osnovne škole, pokazao sam veliki interes za programske jezike, stoga nakon završene srednje škole odlazim u Ljubljanu na Fakultet za računarstvo. Nakon obrane diplome ostajem u Sloveniji raditi kao programer i na kraju kao vođa odjela za razvoj aplikacija.

Pored programiranja neprestano sam se zanimao za duhovnosti, spolnost, psihologiju i fiziku (teorija relativnosti i kvantna fizika), a bavio sam se i različitim meditacijama (TM), bioenergijom, gledanjem u sunce (sungazing)…

Kako mi se sve više činio ovaj naš svijet naglavačke gubio sam i interes za IT područje jer čemu dobre aplikacije ako sve „ostalo“ propada? Pošto nisam našao odgovor odlučio sam pričekati smak svijeta 21.12.2012. Ne znam da li se nije dogodio ili sam ga jednostavno preživio, ali shvatio sam to kao poruku da ipak moram nešto sam učiniti.

Život me tako doveo do knjige [psi] koja mi je dala novi smjer i smisao u mom životu. To nije religijska knjiga, a nije ni knjiga samopomoći već knjiga koja se temelji i piše o REI teoriji – novom modelu psihologije kojeg je potrebno još provjeriti u praksi. REI nema metoda, nema univerzalnih rješenja već samo objašnjava kako naš um djeluje – smatram da je REI za psihologiju kao otkriće periodnog sustava elemenata za kemiju. Postojalo je mnogo modela, a na kraju je samo jedan pravilan. Ako ga razumijete niste inženjer kemije, ali imate dobre osnove za daljnji rad. Isto tako je i sa REI modelom.

Oduševljen knjigom [psi], REI modelom, teorijom o Životu te teorijom o prihvaćanju započinjem suradnju krajem 2013.g sa autorom knjige [psi]. Održao sam 40 prezentacija [psi] i REI radionica, a nakon njegove smrti 20.2.2015. odlučio sam nastaviti svoj put samostalno kao promotor REI modela.

Doživio sam pravu ljubav i živim je i njoj neprestano stremim jer ako dođu oblaci ne znači da nema Sunca. Znam da svatko može doživjeti ljubav i unutarnju rados,t te kako je REI odličan temelj za svakoga da sam sve to doživi i naravno bolje razumije sebe, svijet kojeg vidi i ljude koji u njemu susreće.

Pisat ću o REI teoriji, o prihvaćanju, o ljubavi i zaljubljenosti, o pravednijem školstvu i društvu, o spolnosti, o fenomenima ljudske psihe, o depresiji, o ljubomori, o ovisnostima, o nasilju, disleksiji, ADHD, o „telepatiji“, evoluciji govora i jezika, povijesti čovječanstva i evoluciji živih bića, a kada dođe vrijeme i o Životu – inteligenciji koja nas sve povezuje …

A na vama je sve ostalo 😉

Nadam se da će vas moji tekstovi nadahnuti i potaknuti na razmišljanje… 🙂

Erik Miletić, promotor REI teorije, teorije o prihvaćanju i teorije o Životu